۷ روش غیرمعمول اما مفید برای بهبود مهارت تصمیم گیری

مهارت تصمیم گیری

زندگی عرصه همیشگی تصمیم گیری های ماست. تصمیم گیری به خصوص هنگامی که زندگی در سریعترین زمان خود است و زمان کوتاه به نظر می رسد چالش برانگیز است. این هفت مورد جهت بهبود توانایی تصمیم گیری خود را مانند بهبود مهارت های زبانی و ورزش بخشی از کارهای روزمره خود قرار دهید و خواهید دید مشکلات تصمیم گیری شما به طرز عجیبی به مرور زمان برطرف خواهند شد.

۱- یک مهارت هنری هرچند ساده را بیاموزید

این فعالیت هنری می تواند فراگیری یک ساز مثلا گیتار باشد. هفته ای سه بار یک ساعت را به یادگیری یک سازاختصاص دهید ، یا سعی کنید صحنه ای از فیلم مورد علاقه خود را با استفاده از گواش یا مداد رنگی نقاشی کنید. گرچه این کار ممکن است وقت گیر به نظر برسد ، اما گذراندن زمان در یک فعالیت هنری اثرات مثبتی برای شما دارد از جمله افزایش توانایی تمرکز و تقویت روحیه که هر دو برای تصمیم گیری مفید هستند. اگر یک کار جدید خارق العاده ای که قبلاً فکرش را نمی کردید بتوانید انجام دهید را انجام دهید ، مثلاً ساخت یک مجسمه یا یک اثر هنری ، می تواند اثر خیلی مثبتی روی اعتماد به نفس و توانایی تصمیم گیری شما بگذارد.

۲- مهارت های برنامه نویسی یا زبان خارجی خود را توسعه دهید

برای تقویت قسمت دیگری از مغز خود ، روی یک چیز فنی تر کار کنید. مثلا می توانید بر توسعه مهارت های نوشتاری خود تمرکز کنید یا یک زبان خارجی را مطالعه کنید. یا بر روی یک زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنید. با این کار با یک تیر دو نشان زده اید ، هم یک زبان خارجی جدید یا یک زبان برنامه نویسی یاد گرفته اید و هم رزومه کاری خود را تقویت کرده اید.

۳- با افراد در هر سنی معاشرت کنید

سعی کنید دامنه سنی اطرافیانتان را بیشتر کنید. با افراد بزرگتر از خود و همچنین افراد جوان در ارتباط باشید. تماس با گروه اول می تواند به شما کمک کند تا در برنامه ریزی برای آینده ذهنیت بیشتر و بهتری داشته باشید ، در حالی که گروه دوم به شما کمک می کند تا با رویاها ، دستاوردها و شکست های قبلی خود را یادآوری کنید. این باعث می شود از پیروزی های گذشته خود احساس مثبت بودن و اعتماد به نفس کنید و همچنین از اشتباهات گذشته خود درس بگیرید و مجدد در مسیر اشتباه گام بر ندارید.
سعی کنید هیچ گروه سنی را حذف نکنید. تعامل با افراد در سنین دیگر می تواند به شما کمک کند تا در تصمیم گیری همه جوانب مثبت و منفی سناریوهای مختلف را از بسنجید.

۴- ورزش کنید

والیبال ، اسکیت ، ورزش های رزمی و یا هر ورزشی که در شما احساس راحتی ، امنیت و سرگرمی ایجاد می کند را انجام دهید. با ورزش تناسب اندام خود را حفظ می کنید ، همچنین با افراد جدید آشنا می شوید. همانطور که یک ضرب المثل روسی می گوید: “در یک بدن سالم ، یک روح وجود دارد” وقتی بدن شما تناسب بیشتری می یابد ، این نیز روی مهارت های تصمیم گیری شما تاثیر مثبت میگذارد.

۵- با آشپزی خود آزمایش کنید

معمولاً آشپزی نمی کنید؟ آن را امتحان کنید! اگر به آشپزی عادت دارید ، افق های آشپزی جدیدی را باز کنید ، مثلا پخت یگ غذای جدید. صبح جمعه را برای پخت کاپ کیک یا شربت رنگین کمانی بگذرانید یا خانواده خود را با گوشت خرچنگ غافلگیر کنید! خواهید فهمید که در حالی که دستانتان مشغول هم زدن و درست کردن غذا است ، ذهن شما مخفیانه مشغول فکر کردن درباره تصمیمی است که با آن دست و پنجه نرم کرده اید. اگر می توانید بر تمام انتخاب های ارائه شده در دنیای مواد غذایی تسلط داشته باشید ، مطمئناً می توانید تصمیم گیری خود در زمینه های دیگر را نیز کنترل کنید.

۶- به صورت آنلاین اجتماعی شوید

با هدف حضور در پیک نیک یا رویدادهای محبوب در شهر خود به انجمن های آنلاین بپیوندید. با این کار شما خود را بخشی از یک جامعه بزرگ احساس خواهید کرد ، همراه با درک این موضوع که که زندگی هر فرد معنی زیادی دارد و هر شخص روزانه بر هزاران زندگی تأثیر می گذارد. همچنین هنگام تصمیم گیری درباره زندگی خود صدها یا هزاران مثال و تجربه خواهید داشت که می توانید از آنها استفاده کنید.

۷- جوانب مثبت و منفی را بنویسید

سرانجام ، به رایج ترین و هنوز موثرترین روش تصمیم گیری برگردید: یک لیست مزایا و معایب. تمام جنبه های مثبت و منفی تصیمیم خود را بنویسید. بهتر است از قالب کاغذ بزرگتری مانند A3 استفاده کنید و اجازه ندهید اندازه میزکار و کاغذتان گزینه های شما را محدود کند!

اگر تمایل دارید از افراد با تجربه در یک زمینه خاص مشاوره بگیرید. اما در آخر تصمیم نهایی را خودتان بگیرید ، چرا که این زندگی شماست که مهم است.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه